De geheime gangen

Ga naar beneden

De geheime gangen

Bericht  Voldemort op di jan 19, 2010 12:43 pm

Hier vindt je de vele geheime gangen van het kasteel.

* Standbeeld van Gregorius de Kruiper - Achter dit standbeeld zit een Geheime Gang die je naar Zweinsveld brengt. Fred en George vonden deze gang al in hun eerste week op Zweinstein.

* Standbeeld van de eenogige heks - Dit standbeeld staat op de derde verdieping. Als je er met je Toverstok op tikt en Dissendium zegt, verschijnt er een geheime gang die uitkomt is Zacharinus' Zoetwarenhuis.

* Wandkleed op de Derde Verdieping - Wanneer je onder dit wandkleed doorgaat, kom je in een Geheime Gang die leidt naar het Bezweringenlokaal.

* Beukwilg - Onder de Beukwilg is een ondergrondse tunnel gevestigd die uitkomt in het Krijsende Krot. Lupos gebruikte deze gang altijd als hij in een weerwolf ging veranderen, zodat niemand erachter zou komen dat hij een weerwolf was en hij niemand kwaad kon doen.

* Ergens in Zweinstein hangt een tapijt halverwege de gang waarachter zich een smalle trap bevind, waarmee je een stuk af kunt snijden.

* Spiegel op de vierde verdieping - Hierachter lag een geheime gang naar Zweinsveld, maar die gang is ingestort en niet meer bruikbaar.
avatar
Voldemort
Moderator

Vrouw Aantal berichten : 1229
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 36
Woonplaats : Villa Vilijn
Groep : Dooddoener
Afdeling : Zwadderich

Profiel bekijken http://bellatrixlestragen.yourbb.nl

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum